Business coaching – Executive coaching

Som topleder, mellemleder, direktionsmedlem og fagansvarlig forventes det naturligt at du leverer varen – hvis ikke, skiftes du ud!

Det er virkeligheden – akkurat som trænere står på mål for holdets resultater i sportsverdenen.

Netop derfor er det vigtigt, at du holder dine ledelsesmæssige kompetencer skarpe og fokuserede i forhold til din organisation.

Feronia Group arbejder med ledelse på alle niveauer.

Vi udfordrer på strategien og på personen. Vi udfordrer på evnen til at skabe resultater og etablere følgeskab i virksomheden.

Vi sikrer ledere fornyet indsigt i egne ledelsesevner og giver værktøjer til at skabe følgeskab og energi i organisationen.

Lederskabsevner er en subjektiv størrelse, som sjældent følger aftalte mål og processer. Enhver leder har sin personlige agenda, forskellige intellektuelle og emotionelle evner og vi sørger for, at hjælpe den bedste udgave af enhver leder frem og udvikle dennes potentiale maksimalt.

Lad os være din sparring og udvikling, samt skærpe dine evner til at skabe succes i forhold til både dine ambitioner og for din organisation.

Vi er specialister indenfor:

Coaching og mentoring
Individuel lederudvikling
Etablering, implementering og forankring af ledelsesgrundlag
Forretningsmæssig og strategisk sparring

Kontakt os uforpligtende for at høre mere om mulighederne med Feronia Group’s coaching tilbud eller bestil allerede nu i vores webshop.